سلام خدمت مخاطبين مای تور در اين پست مطالبی با ارزش و خواندنی قرار داده ایم امیدواریم با مطالعه آن نهایت استفاده را ببرید

    اگر از اين پست لذت برديد و خوشتون امده در صفحات اجتماعي خود به اشتراک بگذاريد تا ديگران هم استفاده کنند.

    و همچنين خواهشمنديم با نظرات و پيشنهادات خود ما را ياري بفرماييد

    با گذاشتن نظر در قسمت دیدگاه ها می توانید ما را در بهتر شدن یاری کنید

    مدارک مورد نیاز ویزای شینگن برای انواع این ویزا در کشورهای عضو پیمان شینگن مشابه است و فقط در برخی موارد با یکدیگر تفاوت دارند.

    ویزای شینگن بنا به دلایل متعددی یکی از محبو‌ب‌ترین انواع ویزا محسوب می‌شود و روزانه عده بسیاری برای دریافت انواع ویزای شینگن مانند ویزای توریستی، پزشکی، تحصیلی و… به سفارتخانه‌های کشورهای عضو پیمان شینگن مراجعه می‌کنند.

    البته شرایط دریافت ویزای شینگن اندکی دشوار است، از اینرو، بهتر است تا مراجعان قبل از مراجعه مستقیم به سفارت و ارائه درخواست کلیه شرایط مربوط به صدور ویزای مورد نظر را مطالعه و مدارک درخواستی را به صورت کامل تهیه کنند. همچنین، رزرو وقت جهت ارائه مدارک و انجام مصاحبه نیز از مراحل ضروری و غیرقابل اجتناب ویزای شینگن است.

    از طرفی، اغلب کشورهای عضو پیمان شینگن جهت تسهیل مراحل صدور ویزا و جلوگیری از اتلاف وقت و هزینه مراجعان مراحل صدور ویزا شامل تحویل مدارک، ثبت اطلاعات بیومتریک و… را به دفاتر خدمات ویزا واگذار کرده‌اند. البته بررسی مدارک و تصمیم‌گیری نهایی در مورد نتیجه نهایی صدور ویزا بر عهده سفارت یا کنسولگری کشور مرجع صادرکننده ویزا است. 

    ویزای شینگن

    مدارک مورد نیاز برای ویزای شینگن

    همه کشورهای عضو پیمان شینگن تقریبا مدارک یکسانی برای صدور ویزا از متقاضیان درخواست می‌کنند. البته تفاوت‌های اندکی نیز در جزییات وجود دارد و برای صدور ویزای بعضی از کشورها علاوه بر مدارک احراز هویت اصلی و وضعیت اقتصادی متقاضی، اسناد دیگری نیز مورد نیاز است. در ادامه، به معرفی الگوی مشترک مدارک موردنیاز برای ویزای شینگن و توصیه‌های مهم برای ارائه‌ صحیح و بدون نقص این مدارک می‌پردازیم.

    •  فرم درخواست ویزا که باید کامل و بدون نقص پر شده و همه‌ی محل‌های موردنظر امضاء شود.
    • اصل و کپی شناسنامه و کارت ملی
    • دو قطعه عکس رنگی زمینه سفید و جدید مشابه با عکس گذرنامه (سایز عکس بسته به نوع سفارتخانه متفاوت است).
    • گواهی اشتغال به کار
    • سند مالکیت
    • پرینت حساب بانکی به اعضای هر نفر ۴۰ میلیون تومان با مهر و امضای شعبه
    • داشتن پاسپورت با سه ماه اعتبار بعد از تاریخ شروع سفر و حداقل دو صفحه‌ی خالی به همراه کلیه ویزاهای قبلی.
    • پرینت رزرو بلیط برگشت که در زمان ورود به کشور مقصد به مأموران گمرک ارائه می‌شود. خرید بلیط برگشت تا قبل از تائید ویزا توصیه نمی‌شود.
    •  بیمه‌ درمانی مسافرتی با پوشش کامل خدمات درمانی از جمله معرفی بیمارستان‌های طرف قرارداد در کشور مقصد و تضمین برگرداندن شخص به وطن در صورت بروز فوریت پزشکی. شرکت بیمه‌ طرف قرارداد باید هزینه‌های درمانی تا سقف ۳۰ هزار یورو را تقبل کند و همین‌طور مورد تائید همه‌ی کشورهای پیمان شینگن باشد. قرارداد بیمه مسافرتی باید قبل از دریافت ویزا منعقد شود، ولی بهتر است محتوای آن به شکلی باشد که متقاضی در صورت عدم دریافت ویزا بتواند آن را لغو کند.

    ویزای شینگن

    در مورد کودکان و افراد زیر سن قانونی، مدارک بیشتری موردنیاز است که به ترتیب زیر هستند:        

    • گواهی تولد
    • فرم درخواست ویزا امضاشده توسط پدر و مادر (اگر حضانت کودک به عهده‌ی یکی از والدین است، حکم رسمی دادگاه باید به همراه فرم درخواست ارائه شود؛ اگر کودک به‌تنهایی مسافرت می‌کند، حکم محضری رضایت والدین امضاشده توسط پدر و مادر یا کفیل قانونی باید به فرم درخواست پیوست شود).

    گفتنی است کلیه مدارک باید دارای ترجمه رسمی باشند. همچنین، بسته به نوع ویزایی که برای آن درخواست می‌دهید یک سری مدارک دیگر نیز باید به همراه فرم درخواست ویزای شینگن ارائه کنید. در ادامه به اطلاعات کامل در مورد همه‌ی مدارک موردنیاز برای انواع مختلف ویزای شینگن می‌پردازیم.

     ویزای ترانزیت فرودگاهی

    ویزای معتبر آخرین کشوری که متقاضی به آن مسافرت کرده است (در صورت وجود). بلیط هواپیمای آخرین کشوری که متقاضی به آن مسافرت کرده است.

    ویزای ترانزیت

    ویزای معتبر آخرین کشوری که متقاضی به آن مسافرت کرده است (در صورت وجود). بلیط وسیله حمل‌ و نقل آخرین کشوری که متقاضی به آن مسافرت کرده است.

    ویزای توریستی (ملاقات با دوستان و بستگان)

    پرینت وضعیت حساب بانکی (ترجیحا شش ماه قبل از درخواست ویزا)؛ اگر حساب بانکی ندارید و با موجودی حساب شما کفاف هزینه‌های سفر را نمی‌دهد، می‌توانید یک گواهی رسمی حمایت مالی امضا شده توسط دوست یا خویشاوند خود در کشور مقصد و مورد تائید مقامات رسمی محل اقامت آن‌ها ارائه کنید. در هنگام درخواست ویزا باید نسخه اصلی این گواهی را به همراه داشته باشید.

    نامه‌ای شامل شرح کلی، هدف، مدت و زمان‌بندی بخش‌های مختلف سفر و همین‌طور اطلاعات شخصی متقاضی.

    ویزای شینگن

    در اولین سفر توریستی به کشورهای پیمان شینگن مدارک زیر ضروری است:

    •  اظهارنامه مالیات بر درآمد سه سال قبل از سفر
    • تأییدیه‌ی گرفتن وقت قبلی برای مصاحبه
    • گواهی رسمی احراز هویت حقیقی (شخص) یا حقوقی (شرکت).       
    • توصیه‌نامه‌ کارفرما.
    •  برای صاحبان شرکت‌ها و مشاغل ثبت‌شده، ارائه‌ی اظهارنامه‌ مالیاتی و آخرین گزارش حساب بانکی مشترک الزامی است.
    • پرینت رزرو بلیط هواپیما (همان‌طور که قبلااشاره شد، خرید بلیط تا قبل از تائید ویزا توصیه نمی‌شود).  
    • یک سری مدارک دیگر که بسته به کشور مقصد مشخص می‌شود.

    مدارک خاص ویزای توریستی برای ملاقات دوستان یا خویشاوندان

    • اگر متقاضی خود شخصا هزینه‌های سفر را به عهده بگیرد، باید با ارائه مدارک معتبر تمکن مالی خود را اثبات کند و در غیر این صورت یکی از شهروندان ساکن کشورهای عضو پیمان شینگن (در این مورد دوست یا آشنای متقاضی) باید با ارائه مدارک رسمی مورد تائید مقامات محل سکونت، هزینه‌های سفر را تقبل کند.
    • ارائه‌ یک دعوت‌نامه از طرف دوست یا آشنای ساکن کشورهای شینگن الزامی است.
    • اگر متقاضی شخصا هزینه‌های سفر را تأمین کند، فقط نام، آدرس محل سکونت و کپی پاسپورت دوست یا آشنای شهروند رسمی کشور مقصد باید به همراه مدارک ارائه شود. اگر دوست یا آشنای متقاضی شهروند رسمی کشورهای عضو پیمان شینگن نباشد، ارائه‌ کپی مجوز اقامت او در کشور مقصد الزامی است.

    مدارک خاص ویزای توریستی بدون ملاقات دوستان یا خویشاوندان

    • گزارش حساب بانکی متقاضی (ترجیحا ۶ ماه قبل از درخواست).    
    • شرح کامل برنامه‌ سفر، مقصدهای موردنظر و رزرو هتل یا دعوت‌نامه‌ رسمی از طرف یک شهروند ساکن کشورهای شینگن

    ویزای شینگن

    مسافرت با اهداف تجاری

    • ارائه‌ یک نامه برای توضیح دلیل سفر به کشورهای شینگن·       
    • توضیح کتبی مختصر در مورد محل کار متقاضی (شرکت خصوصی یا سازمان رسمی)·    
    • مدارک موردنیاز جهت اثبات ثبت و فعال بودن شرکت (اساس‌نامه، روزنامه رسمی، پروانه تأسیس، پروانه کسب، کارت بازرگانی، اسناد بیمه تأمین اجتماعی و…).
    • آخرین گزارش حساب‌های بانکی.        
    • نامه‌ای از طرف کارفرما حاوی توضیحات دقیق در مورد هدف از مسافرت و مراحل مختلف سفر در کشورهای شینگن.         
    • دعوت‌نامه‌‌ای رسمی از طرف شرکای تجاری در کشورهای شینگن که رونوشت آن برای سفارتخانه یا کنسول گری کشور متقاضی در کشور مقصد فکس شده باشد. این دعوت‌نامه باید مربوط به همایش‌ها، جلسه‌های کاری یا هر نوع رویداد برگزارشده توسط شرکای تجاری متقاضی ویزا باشد.
    • در نامه‌ کارفرما یا دعوت‌نامه‌ شریک تجاری باید به‌ وضوح آمادگی هر دو طرف یا یکی از آن‌ها برای تأمین کلیه هزینه‌های متقاضی در طول سفر ذکر شده باشد.    
    • مدارک رزرو هتل و بلیط هواپیما.        
    • هر مدرکی که وجود رابطه‌ کاری شامل برگزاری رویدادهای مشترک بین دو شرکت را در گذشته اثبات می‌کند.

    مسافرت با اهداف آموزشی

    گواهی ثبت‌نام در مؤسسات آموزشی واجد شرایط که در کشورهای شینگن واقع شده‌اند.

    مسافرت برای اهداف متفرقه یا مسافرت کوتاه‌مدت (سفر برای شرکت در یک رویداد جهانی یا گشت‌وگذار با هدف قابل‌قبول)

    • دعوت‌نامه برای متقاضی.        
    • بلیط ورودی برای مناسبت‌های خاص (در صورت وجود)·       
    •  اگر سفر برای ثبت‌نام در یک رویداد مشخص انجام می‌شود، متقاضی باید در یک نامه جزییات دقیق محل اقامت و برنامه‌ی سفر را اعلام کند. ارائه‌ی مدرکی برای اثبات دلیل سفر نیز الزامی است.

    ویزای شینگن

    مسافرت با هدف تحصیل

    • در این مورد متقاضی باید دو فرم درخواست پر کند.        
    • نامه‌ پذیرش در دانشگاه، کالج یا مدرسه‌ای در کشورهای شینگن.       
    • مدرکی برای اثبات وجود شخصی که هزینه‌ها و محل اقامت متقاضی در مدت حضور در کشورهای شینگن را تأمین کند.

    مسافرت برای استخدام

    • در این مورد نیز متقاضی باید دو فرم درخواست پر کند.
    • ارائه‌ قرارداد استخدام بین متقاضی و کارفرمایی که در کشورهای عضو پیمان شینگن فعالیت می‌کند.

    مسافرت با هدف اقامت دائمی در کشورهای شینگن بعد از ازدواج با یکی از شهروندان این کشورها

    • در این حالت نیز متقاضی باید دو فرم درخواست پر کند.       
    • کپی برابر اصل (تائید شده توسط مراجع قانونی) سند رسمی ازدواج.       
    • کپی پاسپورت همسر متقاضی در صورتی‌که او شهروند رسمی کشورهای شینگن باشد. اگر همسر متقاضی شهروند رسمی کشورهای شینگن نیست و فقط در یکی از این کشورها زندگی می‌کند، کپی مجوز رسمی اقامت او باید ارائه شود.


    شما مخاطبين عزيز سايت مای تور از اين پس با مراجعه به وب سايت ما مي توانيد جديد ترین مطاب را مطالعه کنید و از خواندن ان ها لذت ببريد

    وچنانچه انتقادي به سايت ما داشتيد مي توانيد در قسمت نظرات ما را در جريان بگذاريد

    سایت مای تور.

ارسال دیدگاه